2014-07-22 09:04:33• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Boldog napok következnek

Napi horoszkóp július 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Sok rohangászás, kapkodás: így telnek napjai. A megélhetési harc most igencsak nagy terheket ró önre, feljebbvalói, bár jó szándékúak, de mégiscsak az őrületbe kergetik. Nézzen jól körül, mert van, aki tud segíteni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Utazást, kellemes társaságot, és nem utolsó sorban pénzt is remélhet most munkahelyétől. A változások sodra most jobb pozícióba hozhatja. A közlekedésben viszont legyen nagyon óvatos, valami őrülttel találkozhat az autópályán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Pénz áll a házhoz, ami sok bajára gyógyír. Ne engedje, hogy mások teljesen rátegyék a kezüket! Uralkodó bolygója a Merkúr a Plútóval áll szemben, ami mélyen látóvá és titkok felfedezőjévé teszi önt. Nem kell mindent elárulnia!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Boldog napok következnek, ezen a napon akár egy új szerelem is beköszönthet életébe. Ha kora, vagy lelkiállapota miatt ebben már nem bízik, akkor érdemes viszont egy lottót megreszkíroznia: a pénz Vénusznak egy másik arca.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A békekötést kollégái nagyra értékelik, és a pénztárcájának is javára válhat. Rengeteg a tennivaló, és ha pl. kerti munkát végez, akkor mérgét is kiadhatja a rögös anyaföldnek. Az még hálás is lesz érte: bő terméssel szolgálhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Akarva-akaratlan támadásoknak teszi ki magát: csak őrizze meg nyugalmát, azzal fegyverzi le leginkább ellenségeit, ha nem mutat ellenállást. Azért sötét utcákon inkább ne járkáljon este, főképp, ha a gyengébbik nemhez tartozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Aki szelet vet, vihart arat: tapasztalhatja a mondás igazságát, ha a felsőbb hatalmakkal húz ujjat. Tegyen kicsit lakatot a szájára, ha rendőrrel, főnökkel, vagy a feleségével beszélget. Adja meg a kötelező tiszteletet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Keménysége, és határozottsága sokakat meggyőz: semmi kétség ön a megfelelő ember. Ám azért nem kell minden terhet magára vállalni, mert annak érzékeny gerince láthatja kárát. A bizalmat még tanulnia kell, akárcsak a nemet mondást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Legyen óvatos a napon, mert könnyen leéghet! Átvitt értelemben is, ha rosszkor, rossz helyen fedi fel énjének egy rejtett oldalát. Pénzügyi kérdésekben is legyen megfontolt, a nagy döntéseket halassza inkább holnapra!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold állása új utakra terelheti önt ma az érzelmek terén: felhívás ez az ész- és szívügyek harmóniájának megteremtésére. Csak aztán az okos kompromisszumot szét ne törjék a viharos események. Ne engedje a dühöt a szívéig érni!

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Képes ma sokat és szépen dolgozni. Természetesen csakis azért, mert élvezi, amit csinál. A Vízöntőknél ugyanis alapvető feltétel, hogy a munka legalább részben önmegvalósítás is legyen. Ha eddig nem így volt, ideje váltani!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Minden tervének keresztbe tehet egy hirtelen otthoni változás, ezért csak bánjon csínján a nagy tervekkel, meg a házastársával is. A változás egyébként jót is hozhat, fogja fel úgy, mint egy kisebb műtétet. Kicsit fáj, de meggyógyít.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: